Jeanette har kæmpet sin kamp mod kiloene nu deler hun sine råd og opskrifter med dig

Jeanette har kæmpet sin kamp mod kiloene nu deler hun sine råd og opskrifter med dig

Jeanette har kæmpet sin kamp mod kiloene nu deler hun sine råd og opskrifter med dig

Jeanette Koch Andersen er vores nye ambassadør og har en vild historie bag sig. Hun har nemlig tabt sig 50 kilo. 

Hun er kostvejleder og elsker at dele ud af sin egen erfaring og professionelle viden indenfor kost og vægttab. I dette indlæg vil du finde en masse inspiration og ikke mindst 9 lækre opskrifter. God fornøjelse. 

Min overvægt- og vægttabs-historie

Hej alle sammen. Mit navn er Jeanette. Jeg er 29 år og bosat i Kolding i en lejlighed. I min dagligdag arbejder jeg som kostvejleder og er ”vægttabsblogger” på Min Facebook side: Jeanette – Støt Kampen mod kiloene”  og min Instagram: @jeanettekochandersen.
Her elsker jeg at dele alt fra min vægttabsrejse, både før og efter og alt det, der omhandler sundhed, som f.eks. madopskrifter, træning/motion, utrolig ærlige, motiverende og inspirerende indlæg, og en masse god og positiv energi. For jeg har kæmpet min kamp mod kiloene. Det blev til et vægttab på 46 kilo på 7 måneder i 2009-2010, men i alt har jeg tabt 50 kg siden. Det er den mest fantastiske følelse at have fået det gennemført! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med, at jeg ville stå her i dag. Jeg er SÅ taknemmelig for mig selv!

Flere har prøvet at tabe sig igen og igen, hvor det aldrig lykkes helt 100 %

For ja! - Et vægttab er ikke ‘bare’ en dans på roser. Det handler ikke ‘bare’ om, at “lukke munden og lette røven”, det handler om meget mere, end det. Det kræver motivation, styrke og en fysisk- og psykisk mentalitet for at det bliver oprigtigt for en, for at kunne tro mere på sig selv omkring, at det nok skal lykkes. Flere har prøvet at tabe sig igen og igen, hvor det aldrig lykkes helt 100 % - det skete tusind af gange for mig. - Det var simpelthen fordi, at jeg ikke var 100 % klar. Mange genkender nok også, at man ikke har vist, hvordan det skulle gøres og et eller andet sted, så har man bare brug for det der “kærlige spark”. Den der hjælp og støtte fra andre, det er altså virkelig bare noget, der betyder noget! Det kan være rigtig svært at tro på, at man sagtens selv kan tabe sig i alt det her, for hvorfor er det så ikke sket noget før? Så helt klart er støtten og opbakningen fra dem omkring sig helt sikkert noget, man har brug for. Det er ligesom, når vi får gode resultater for det gode arbejde, vi gør, for at få succes - man får blod på tanden og bliver ved! Så på den anden side, hvis noget ikke lykkes helt, så har man nemt ved at miste motivationen og håbet - og her er det, at ens “Tro på sig selv” kommer ind i billedet. Den skal være der før, vi kan fuldføre det, vi drømmer om. Og så må vi godt få hjælp af dem omkring os til det.  

 

Derudover, så er det mange gamle vaner, der skal brydes, og når de så er brudt, så skal man fortsætte med at leve sin nye livsstil - og her imellem tiden, så har det krævet blod, sved og tårer! Og ikke nok med det, så kan det også være rigtig svært EFTER den hårde kamp.

Jeg har faktisk hele min barndom været den "store tykke pige", og jeg har altid været rigtig ked af det over det. Men det skulle STOPPE og jeg fik derfor gjort noget ved det.

Jeg fik styr på motionen samtidig med kosten - mindre portioner og sundere madvarer. Min træning bestod af fitnesscenter 5-6 gange i ugen, 1-2 timer om dagen (1 times cykling i starten, efter de 20 kilo, hvor jeg følte mig mere parat til at løbe foran andre, varierede jeg det med det og cykling i en time og derefter styrketræning) og samtidig med den sunde og varieret kost, så gik det bare derud af. Allerede efter første uge, der havde jeg tabt 3,5 kilo, hvilket der gjorde at jeg blev super stædig – og det, at der skete noget, gjorde at jeg blev ved, og sådan fortsatte jeg det så.

 

Jeanette i Famme Elevate push up tights og Famme tone long sleev

Jeg ville hjælpe andre som er i den situation jeg har været i 

Jeg vidste efter kort tid, hvad jeg virkelig gerne ville med min fremtid og det var, at hjælpe andre overvægtige, som står i samme situation, som jeg har gjort hele mit liv. Derfor tog jeg en 2-årig Handelsskole samt kokkeuddannelsen, da jeg gerne ville starte egen café med sund mad og drikke. Jeg har også altid ville være Ernæringskonsulent/Kostvejleder, og har imellem tiden uddannet mig, som dette. Min drøm er at blive et af Danmarks bedste inden for dette område, hvor jeg hjælper flere og flere mennesker (inkl. Børn og unge, som jeg også har taget uddannelse indenfor) Idéen med caféen er lagt lidt på hylden, indtil pengene er til det. Min Instagram og Facebook side hjælper mig helt klart også en hel del, for takke været mine følgere, så får jeg nu lov til at gøre det, jeg elsker. Det, at jeg hver dag kan hjælpe så mange mennesker og se fremskridt, det er FANTASTISK, og giver så god mening for mig!

Jeg er ikke bare en almindelig uddannet kostvejleder, men jeg har selv mine egne erfaringer med et stort vægttab og det der kommer bagefter samt mine klienter, siden 2010 - derved også ar på krop og sjæl, og ville derfor kunne sætte mig ind i de menneskers situation, der står i samme sted. Jeg ELSKER, at jeg nu kan dele ud af mine egne erfaringer og komme med masser af gode råd og vejledning til alle på Instagram og Facebook.

Det kan også sagtens være nemt, overskueligt og ikke mindst billigt at leve sundt

Det, at leve og spise sundt er faktisk ikke så kompliceret, som mange går og forestiller sig – og man behøves ikke undvære retter – man kan altid lave sundere alternativer, som smager syndigt! Det kan også sagtens være nemt, overskueligt og ikke mindst billigt at leve sundt. Jeg vil her vise jer et par af mine yndlingsopskrifter, så jeg kan vise jer, hvor nemt det kan være. I er også velkommen til at kigge forbi mine sider for flere opskrifter.

Morgenmad

 

 

Frokost

 

Aftensmad

 

 

Mellemmåltider/Snack

 

 

 

Ambassadør hos Shapeit.dk 

Derudover så er jeg total høj over, at jeg må være en af Shapeit’s ambassadører! Det er det seriøst det fedeste!! Jeg ELSKER ELSKER ELSKER deres tøj! Næsten det halve af mit klædeskab er fyldt med tøj fra Shapeit, som jeg selv har købt, så det er derfor mig en KÆMPE ære, at må få lov til at være en del af teamet! Uden tvivl, så er det det lækreste træningstøj, jeg har prøvet!

Dette er helt klart et af mine YNDLINGS træningsoutfit! Crop toppen fra 'Famme' og tightsene er: 'ABS2B Marilyn'. 🤩

 

 

 Jeanette i hendes yndlingssæt fra Shapeit.dk ABS2B Marilyn Zero-flaws tights & Famme pure long sleeve crop top

 Jeg ELSKER at gå rundt i det, træne i det eller generelt bare have det på til afslapning. Det sidder super godt, føles så komfortabel og afslappende at have på og er endda super squatsikre, og ser ikke mindst godt ud, når det er - og ikke nok med det, så føler jeg mig SÅ tilpas i det - både selvsikker og attraktiv! Seriøst, så er deres tøj det bedste køb!! ENDELIG føler jeg mig lækker i et sæt træningstøj! Efter at have været meget overvægtig og have tabt 50 kg, så har det været utrolig svært for mig at skulle vænne sig til min nye krop og hvad omgivelserne nu ville tænke, da jeg jo ikke er vant til at klæde mig sådan eller følt at jeg kunne gå i sådan noget tøj på grund af min størrelse. Jeg føler, at jeg bliver taget rigtig godt imod det og det betyder virkelig meget for mig.


Jeg elsker virkelig deres store udvalg af tøj, der er lige fra almindeligt tøj til træningstøj - også selvom man har en lille "flad" røv som jeg, så er der altså stadig en masse, som man kan passe og som sidder sindssyg godt! Du behøves altså ikke at have en stor og fyldig røv for at se godt ud i deres bukser/tights 😘 og der findes også størrelser til større kvinder ❤

Tak, fordi I gad læse med. Jeg glæder mig til at dele meget mere med jer.

Kærligst hilsner
Jeanette Koch Andersen

Hvad søger du?

Din kurv