SPØRGSMÅL OG SVAR

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi får ofte fra vores kunder. Så måske kan vores FAQ hjælpe dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os via mail info@shapeit.dk eller via telefon +45 88 34 15 00 (Åben i alle hverdage fra 10.00 - 14.00).

 

HVORDAN RETURNERER JEG MIN ORDRE?

Hvis du ønsker at returnere din ordre, kan du anvende den medsendte returlabel. Udfyld bagsiden af din faktura og vedlæg denne i pakken. Hvis du anvender vores returlabel til returneringen, vil der blive fratrukket 50 kr. fra det beløb vi refunderer. Vi refunderer altid til det betalingsmiddel du har anvendt ved købet. Hvis du anvender vores returlabel til returneringen, er pakken forsikret undervejs. Skulle der ske noget med pakken, eller skulle den blive væk på vejen retur til os, dækker Postnord indholdet. Du skal blot huske at få en kvittering for indlevering af pakken. Alternativt er du meget velkommen til at sende din ordre retur for egen porto. Husk at pakken skal sendes med omdeling. Pakken skal sendes til følgende adresse: Shapeit.dk Vølundsvej 19 C 3400 Hillerød

HVORDAN OMBYTTER JEG TIL EN ANDEN STØRRELSE?

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du sende en mail til info@shapeit.dk. I mailen skal du skrive dit ordre ID samt hvilken model og størrelse du ønsker at bytte til. Herefter vil kundeservice reservere varen til dig og du kan sende din pakke med den medsendte returlabel. Udfyld bagsiden af fakturaen og vedlæg denne i pakken. Når vi modtager din returpakke, afsender vi den vare du ønsker at bytte til.

KAN JEG OMBYTTE TIL EN HELT ANDEN MODEL?

Du kan bytte til lige det du ønsker. Du kan både bytte til en anden størrelse eller til en helt anden model. Du skal blot sende en mail til info@shapeit.dk med dit ordre ID samt den model og størrelse du ønsker at bytte til.

HVAD HVIS DET JEG ØNSKER AT OMBYTTE TIL, KOSTER NOGET ANDET END DET JEG HAR KØBT?

Hvis du ønsker at bytte til noget der er dyrere end det du oprindeligt har købt, kan vi sende dig et betalingslink på mail, når vi modtager din vare retur. Når du klikker på betalingslinket, kan du selv vælge hvilken betalingsmetode du ønsker at anvende (kreditkort, gavekort, Mobilepay og Viabill) Hvis du ønsker at ombytte til noget der er billigere, refunderer vi differencen til det betalingsmiddel du har anvendt ved købet

HVOR LANG TID GÅR DER, FRA JEG HAR SENDT MIN ORDRE RETUR, TIL PENGENE REFUNDERES?

Vi bestræber os altid på, at behandle returpakker hurtigst muligt. Fra du sender pakken, går der 1-2 hverdage før vi modtager den. Herefter er behandlingstiden 1-2 hverdage. Du modtager en mail fra os, når vi refunderer pengene for din ordre og herefter går der 1-3 bankdage før pengene står på din konto. Har du betalt med Mobilepay, skal du være opmærksom på, at refunderingen ikke vil fremgå i appen, men på den konto der er tilknyttet. I højtider og travle perioder, kan behandlingstiden være længere.

HVOR LANG TID GÅR DER, FRA JEG HAR SENDT MIN ORDRE RETUR, TIL MIN OMBYTNING BLIVER SENDT?

Vi bestræber os altid på, at behandle returpakker hurtigst muligt. Fra du sender pakken, går der 1-2 hverdage før vi modtager den. Herefter er behandlingstid 1-2 hverdage. Du modtager en mail fra os, når vi har behandlet din returpakke og oprettet den nye ordre til dig. Herefter er forsendelsestiden 1-2 hverdage. I højtider og travle perioder, kan behandlingstiden være længere.

SKAL JEG BETALE FRAGTEN, HVIS JEG ØNSKER AT OMBYTTE TIL ET GAVEKORT?

Nej. Hvis du ønsker at ombytte til et gavekort og anvender vores returlabel til returneringen, afholder Shapeit.dk de fragt omkostninger der er i forbindelse med returneringen.

HVOR BLIVER MIN NYE PAKKE SENDT HEN EFTER OMBYTNING?

Alle ombytninger sender uden omdeling, altså til posthus eller pakkeboks. Systemet vælger automatisk den pakkeboks eller det posthus der er tættest på dig. Har du specifikke ønsker til afhentningsstedet, skal du oplyse om dette, når du sender mailen vedrørende ombytningen, så noterer vi dette i din ordre.

HVORDAN FUNGERER PRISMATCH?

Hos Shapeit.dk har vi prismatch på alle danske webshops. Hvis du finder en vare billigere på en anden hjemmeside, matcher vi prisen. Du skal blot lave ordren som normalt og i noten skrive hvornår du har set varen samt indsætte linket til den hjemmeside, hvor du har fundet varen billigere. Når din ordre afsendes fra vores lager, går vi ind og refunderer differencen til det betalingsmiddel du har anvendt ved købet. For at få prismatch skal varen være på lager i den størrelse du bestiller.

JEG ØNSKER AT RETURNERE MIN OMBYTNING, HVORDAN GØR JEG?

Hvis du ønsker at returnere en vare, der allerede er byttet, kan du anvende den medsendte returlabel. Udfyld bagsiden af din faktura og vedlæg den i returpakken. Har du anvendt vores label til ombytningen og ønsker at anvende vores returlabel til returneringen, bliver returporto 50 kr. pr ombytning fratrukket fra det beløb vi refunderer, altså i alt 100 kr. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende retur for egen porto. Husk at pakken skal sendes med omdeling. Pakken skal sendes til følgende adresse: Shapeit.dk Ved Klædebo 12B 2970 Hørsholm Vælger du denne mulighed, vil der blive fratrukket 50 kr. hvis du har anvendt vores label til selve ombytningen. Har du selv afholdt alle udgifter til porto, refunderer vi selvfølgelig det fulde beløb.

Hvad søger du?

Din kurv