“Bliver jeg overhovedet god nok til det her?"

Sarah stiller op til DFNA i maj 2024. Læs historien her om hvordan hun tog sin træning og livsstil til næste niveau.HVEM ER JEG?

Styrketræning, og det at have en sund livsstil, har i mange år fyldt rigtig meget i mit liv. Tilbage i maj måned i år, besluttede jeg derfor, ret spontant, at det var tid til at tage min træning til næste niveau. Jeg kontaktede derfor min skønne coach Lærke, med et brændende ønske om hendes hjælp, så jeg en dag ville være klar til for første gang at stå på scenen. Alt sammen med henblik på at udfordre mig selv, samt se hvor langt jeg vil kunne nå med den rette disciplin.


DANISH FEDERATION OF NATURAL ATHLETES

Jeg stiller op til DFNA (DANISH FEDERATION OF NATURAL ATHLETES) i maj 2024- i klassen Figure. Der findes mange forskellige shows, både i Danmark og i udlandet- men ved DFNA er du sikker på, at alle dem du stiller op imod er naturlige atleter. Jeg er lige nu i min “building” fase- hvor jeg skal have bygget så meget muskel på så muligt! Om få måneder starter jeg prep, hvor fokuspunktet er at få gjort mig sceneklar.


h

h

Nye venskaber og om at støtte hinanden

Jeg har allerede, igennem bodybuilding og sociale medier, fået de sødeste veninder og relationer, der også er i gang med deres rejse mod scenen. Når man, som vi gør, deler samme interesser og passion for noget, opstår der et helt særligt fællesskab. Det er det fedeste, at man har nogle, der er på samme rejse som en selv, som man kan dele oplevelser, bekymringer og ikke mindst hverdagsting med.

Shop Sarah's favoritter her
Deciplin > motivation

Jeg tror, at det er vigtigt at påpege, at man ikke kan være motiveret hele tiden. Det er jeg i hvert fald ikke. Jeg har off-dage, hvor jeg kan føle mig oppustet, ugidelig og have tanker som “Bliver jeg overhovedet god nok til det her?”. Men det er netop på disse dage, hvor det er ekstra hårdt at komme afsted, at det er aller vigtigst. Her bliver motivation til disciplin.

 

Du kan mere end du tror

Hvis du spurgte mig for et år siden, om jeg nogensinde ville stille op til en konkurrence havde mit svar været “Nej, for det er jeg ikke i stand til”- men nu er jeg i det, og den beslutning er jeg meget taknemlig for at have truffet.


Tro på dig selv <3

 

Så husk, at vi alle sammen starter et sted. Hvis du sætter dig et mål, om det end måtte være træningsrelateret eller noget andet, så handler det om at tro på dig selv og dine evner. Jeg har i hvert fald erfaret, at jeg kan mere end jeg selv tror, og jeg glæder mig til at se hvor jeg er i maj 2024.

Sarah Velborg

Hvad søger du?

Din kurv