Kom i form med Rikke

Vi har teamet op med Rikke fra Rikkepfitness. Rikke er uddannet kostvejleder og online coach. I dette program har hun udarbejdet en kostplan, træningsplan og en masse tips til en sund livsstil til dig, som ønsker at komme i form.

 

Sådan køber du bedst ind

Det kan være svært at overskue hvilke vare du skal tage ned fra hylderne, når du står nede i supermarkedet. I programmet hjælper Rikke dig til hvordan du træffer de rigtige beslutninger i indkøbscenteret, så du får de rigtige madvarer med hjem.

 

Sådan får du mest ud af din træning

Du kan ligeså godt få så meget ud af din træning som muligt, når du først er taget ned i fitnesscenteret. I programmet får du Rikkes bedste råd til at optimere din træning, så du får de bedst mulige resultater fra dine øvelser.

 

Få din egen GRATIS træningsplan

Nu får du din egeb træningsplan. Her har Rikke haft særligt fokus på at du får strammet måsen op frem mod sommerferien. Download programmet, og bliv klogere på hvilke øvelser der skal til.

 


Få en GRATIS kostplan!

Nu får du din helt egen kostplan. Om dit ønske er at tabe dig, holde vægten eller blot få lidt inspiration til nye og simple måltider, så er det her helt sikkert noget for dig.

 FØLG MED PÅ RIKKES INSTAGRAM OG FÅ ENDNU FLERE TIPS TIL EN SUND LIVSSTIL

Hvad søger du?

Din kurv