Danmarks bedste fitnesstøjudvalg

DIN GUIDE TIL AT FINDE DE PERFEKTE JEANS

Et par gode jeans, som sidder godt HELE dagen er en favorit hos alle kvinder. Der er mange forskellige styles, som passer til enhver kropstype. Vi har lavet den ultimative guide til at finde de perfekte jeans, som netop passer til DIG!


FREDDY WR.UP

Freddy WR.UP® er et Italiensk mærke også kendt som numse bukser som hjælper med at fremhæve dine former på en flot og naturlig måde. Freddy WR.UP® passer til alle uanset om du er toptrænet eller ikke. Freddy WR.UP® har også en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt. Et individuelt silikonebånd giver facon og former taljen mens bukserne holdes oppe og på plads. Stof af høj kvalitet med det helt rigtige stretch indhold kombineret med paneler med strategisk placering, som udglatter og former hofter og lår.


FREDDY WR.UP

Sold out

Sold out

Sold out

EMBRACE JEANS

Hvis du ønsker jeans i den bedste kvalitet, så skal du prøve Embrace Jeans. Embrace high waist jeans er lavet i kvalitets ISKO™ denim stof. Stoffet er revolutionerende med fire-vejs stretch med en speciel vævet teknik, der giver komfort, kvalitet og allround bevægelsesfrihed. Designet gør at de fremhæver dine former på bedste vis, og så sidder de bare som en drøm.

EMBRACE JEANS

Sold out

Sold out

Sold out

CALLIE JEANS

Man kan aldrig have nok skinny jeans i klædeskabet! Denne Callie model fra Noisy May er bestemt ikke en undtagelse. Callie jeansene sidder helt ind til kroppen og fremhæver dine former på bedste vis. Jeansene er strækbare, så de føltes super behaglige at have på. Bukserne har snydelommer foran, og rigtige lommer bagpå.

CALLIE JEANS

Sold out

Sold out

Sold out

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS HER:

Telefon: +45 88 34 15 00
Mail: Info@shapeit.dk

Hvad søger du?

Din kurv