• Aug 26, 2018
  • af Lærke Bro Petersen

Mød vores ambassadør Anne Sophie Helvind

Hvem er jeg

Mit navn er Anne Sophie, jeg er 22 år gammel, og bor i Skejby nær Aarhus med min kæreste Jacob og mine to katte. Til dagligt læser jeg Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg bl.a. nørder med sociale medier, branding og kampagner. 
 
En anden ting, som fylder meget i min tilværelse, er træning og kost. Jeg har trænet i cirka 5-6 år og stillet op i 5 fitnesskonkurrencer. Første konkurrence var i klassen Bodyfitness i 2015, og dernæst skiftede jeg til Bikinifitness, og hvor jeg stillede op i 4 konkurrencer i løbet af år 2017-2018. 
 
I 2017 blev jeg kåret til Danmarksmester, hvilket var den vildeste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Hvis i ønsker at få et indblik i min hverdag, er i altid velkomne til at følge mig på Instagram: Fitnessbyannesophie ❤ 

Mit yndlings sæt fra Shapeit.dk

Jeg er faldet pladask for mærket FAMME Sportswear. Især deres tights i modellerne: Vortex og Elevate Push Up. Taljen er perfekt i højden, og så er de bare SÅ behagelige at have på. Jeg har endnu ikke oplevet, at de ikke er ''sweat- eller squatproof''. De spiller bare altid! Og så har FAMME også de lækreste toppe, som matcher tightsene perfekt.