KEND DINE FREDDY WR.UP

KEND DINE FREDDY WR.UP

KEND DINE FREDDY WR.UP

Er du i tvivl om, hvad forskellen på de forskellige Freddy WR.UP modeller er? Så er du ikke den eneste. Læs med her og find lige præcis den model der passer bedst til dig og din krop!

Der findes 5 forskellige taljehøjder:

FREDDY WR.UP® LOW WAIST

FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST

Shop Freddy WR.UP® low waist herFreddy WR.UP® regular waist her

Low waist og regular waist modellerne har det tilfældes, at de i taljestykket har en silikonekant, som er med til at holde bukserne på plads. Der er ca. 3 cm forskel fra low waist til regular waist.

FREDDY WR.UP® MID WAIST

FREDDY WR.UP® HIGH WAIST

Shop Freddy WR.UP® mid waist her Freddy WR.UP® high waist her

Mid waist og high waist modellerne har ingen silikonekant i taljen, da de går et stykke længere op på maven og de sidder dermed lidt bedre fast. Mid waist modellen er et par cm. højere i taljen end regular waist modellen og high waist er altså den model med den højeste talje.

FREDDY WR.UP® CURVY

Shop Freddy WR.UP® curvy her 

Sidst men ikke mindst har vi Curvy modellen. Denne model er lidt større i størrelsen end vores andre Freddy WR.UP modeller, og der er mere plads til dine skønne former. Taljen i denne model ligner Regular waist modellerne, da Curvy modellen har to knapper, samt silikonekanten i taljen. Taljehøjden på Curvy modellen svarer dog til en Mid eller High waist model.

FREDDY WR.UP® REGULAR WAIST 7/8

Shop Freddy WR.UP® regular waist 7/8 her

Nogle af vores modeller findes også i en 7/8 udgave. Disse modeller har en kortere benlængde, men ovenstående gør sig stadig gældende for taljehøjden.

Fælles for alle modellerne er, at de har en revolutionerende teknologi bag sig, som er med til at give din numse et løft. Derudover er syningerne under ballen også med til at fremhæve din numse på alle bedste vis.

Hvad søger du?

Din kurv