Størrelsesguide


Her under finder du vores forskellige størrelseguider til de forskellige brands. Derudover kan du også finde specifikke størrelseguide under hver produkt som passer præcis til den model som du er på udkig efter.


De italienske størrelser er generelt mindre end det, vi kender til her i Skandinavien. Ligger du på grænsen mellem 2 størrelser, anbefaler vi, at du vælger en størrelse større for, at få den perfekte pasform til WRUP. Vi anbefaler, at du tager bukserne på, på samme måde som strømpebukser for at undgå, at silikonemembranerne i bukserne går i stykker. Under hvert produkt har vi lavet en størrelseguide på dansk som er tilpasset de forskellige modeller. Læs om de forskellige Freddy WR.UP® modeller her https://www.shapeit.dk/om-wr-up/

wrup størrelse

ICANIWILL er almindelige i størrelsen. Dog kan nogle af deres modeller være små i størrelsen, hvis dette er tilfældet er dette angivet under produkt informationer på den konkrete model. Ellers skriv til os hvis du er i tvivl vedrørende størrelserne. 

icaniwillstoerrelse

NEBBIA er almindelige i størrelsen, og vi anbefaler at du vælger samme størrelse i NEBBIA som du bruger i andre bukser. Bubble Butt Pants fra Nebbia har opstrammende effekt. Buksernes specialsyninger definerer ballerne, og har dermed en opstrammende og støttende effekt. Syningerne fremhæver dine feminine kurver og med den unikke kombination af bomuld og elastisk stof er de utrolige komfortable.

nebbia størrelse