OM SHAPEIT

HVEM ER VI:

Shapeit.dk ApS er en familie ejet virksomhed beliggende i Hørsholm – Nordsjælland. Shapeit.dk startede op i December 2015 med fokus på fitness og fitness fashion til kvinder, samtidig fokuseres der enormt meget på den gode service, samt at opretholde den gode kundekontakt. I 2017 åbnede vi vores første fysiske butik i Hørsholm, og i 2018 åbnede vi vores anden butik i Rødovre Centrum. Til dagligt bliver vores butik og vores webshop passet og drevet af verdens bedste ansatte, som sørger for at vores kunder får den bedste oplevelse ud af at handle hos Shapeit.dk.

HVAD VI GØR:

Vi har stort fokus på kvalitet og udvælger nøje de brands vi samarbejder med. Hos shapeit.dk sætter vi kunden i centrum, da vi kender til alle udfordringerne der kan være ved at shoppe online. Derfor har vi lavet nogle tiltag som gør det nemmere for vores kunder at shoppe hos Shapeit.dk. Det skal være nemt og enkelt for vores kunder, alt lige fra købet, til ombytning, returnering eller reklamation. Vores kundeservice svare på alle beskeder indenfor 24 timer i alle hverdage, og kan kontaktes både via mail, chat og telefon. 

VORES UDVALG:

Vi har Danmarks bedste fitness udvalg til kvinder og med over 1000 forskellige modeller, har vi et udvalg som passer til stort set alle, uanset om du er atlet, interessere dig for fitness/fashion markedet eller bare ønsker noget komfortabelt og funktionelt tøj ti din hverdag og træning. Vores udvalg passer til alle og vi hjælper gerne med at finde præcis den rigtige model til dig. Så hvis du skal i gang med at træne, og ikke kan finde det helt rigtige træningssæt, så kan vi hjælpe dig. Vi har størrelser lige fra XS til XL, hvilket gør, at vi har et udvalg uanset din form og figur.

VORES BRANDS:

Med Danmarks bedste fitness udvalg til kvinder, har vi altid fokus på at udvikle os og finde nye spændende mærker. I dag forhandler vi følgende brands ICANIWLL, FREDDY WR.UP, FAMME, HUMMEL, BETTER BODIES, FREDDY WR.UP, BAREBELLS, NOCCO, WE ARE FIT, WORKOUT EMPIRE, NEBBIA og WOMEN'S BEST. Men vi har planer om, at udvide vores brand udvalg gradvist. Hvis du har nogle forslag eller forespørgsler omkring brands eller modeller du er på udkig efter, så kontakt os på vores mail eller telefon.

 

Lærke Bro Petersen

Daglig leder & Kundeservice

Ida Dürring

Kundeservice & Marketing

Signe Petersen

Kundeservice & Marketing

 

 

Louise Riis Nielsen

Kundeservice & Butik

 Camilla Munksø Lauridsen

Butik - Rødovre Centrum

 Vanja Gerlach Bergkvist

Butik - Rødovre Centrum

 

 

Michella Celina Dønvild

Butik - Rødovre Centrum

 Sarah hammer

Butik - Rødovre Centrum

 Malene Eldrup

Butik - Rødovre Centrum

Hvad søger du?

Din kurv