Starten på et stort vægttab på 32 kg.

Fra fysiske gener til en sund og stærk krop.


HVEM ER JEG?

Mit navn er Nini og jeg er 28 år gammel. Jeg bor i et hus i Ølsted sammen med min mand Steffen, vores søn Alfred på 4 år og vores hund Molly. Til dagligt arbejder jeg som kundeservicemedarbejder hos Shapeit 💓


Starten på mit vægttab

I starten af 2020 gik jeg med planer om at leve sundere. Jeg var begyndt at få fysiske gener når jeg lå ned, og det var efterhånden hårdt at bevæge mig rundt. Jeg var begyndte at indse, at min livsstil ikke ligefrem bestod af alt for sunde måltider. Ingen grøntsager og hovedsageligt levede jeg af pizza og pasta retter samt brød i lange baner. Så en dag tænkte jeg, at jeg ville forsøge mig med at få flere grøntsager i mine måltider. På samme tid tænkte jeg, at jeg nok ikke fik motioneret så meget, at jeg købte en kondi cykel som jeg kunne bruge hjemme i stuen.


Fra pizza, pasta og brød til sund mad

Jeg fik ændret nogle af mine måltider; kød og flere grøntsager og skar kraftigt ned på kulhydrater og portionerne blev markant mindre. Jeg cyklede 30min. På cyklen hver 2. Dag og dagene imellem var det let styrketræning. Ikke det helt store fordi det sagde mig ikke så meget (dengang) Indtil jeg efter blot 1-2 uger steg på vægten, der pludselig sagde -3kg!

Det fik mig til at vågne op, og tænke det her kan jeg da godt finde ud af! Jeg blev bidt af det, skar sukker væk fra mit daglige indtag og skiftede det ud med light produkter. Til begivenheder beherskede jeg mig, og tog den mad eller de søde sager jeg aller mest havde lyst til. Jeg begyndte at følge en del mennesker på Instagram, som kunne komme med en masse fakta og gode tilgange til en dagligdag som jo var meget anderledes fra hvad jeg havde været vandt til.

Jeg fandt nogle måltider som jeg blev meget glad for at spise, blandt andet det der bliver kalder ”overnight oats” Eller på dansk køleskabsgrød. Det er havregryn , proteinpulver, rå kakaopulver og vand blandet sammen i en beholder og tilsat lidt Easis perfect sød da jeg bestemt stadig elsker søde sager. Dette stilles i køleskabet natten over, deraf navnet. Som topping bruger jeg cheasy vanilje skyr og easis salted caramel zero topping. Denne er blevet en fast morgenmad for mig, og jeg kan slet ikke undvære den. Jeg spiser det selv den dag i dag selvom jeg ikke skal tabe mig mere.


Mit nye liv med hjemmetræning

Efter 8 måneders tid havde jeg tabt mig 32kg. Jeg begyndte derefter at styrketræne mere seriøst og købte derfor et ”Homegym” som jeg har stående inde på vores ekstra værelse. Jeg begyndte at se resultater på min træning, og så blev jeg rigtig bidt af at prøve og forbedre dette. Nu træner jeg 2-3 gange om ugen når der lige er tid og lyst til dette.


Mine favoritter

Jeg begyndte at være ret interesseret i alt hvad der drejede sig om kost og motion. Og jeg ville da også have lidt smart træningstøj nu hvor jeg havde tabt mig så meget. Jeg begyndte at shoppe en del på Shapeit og min ønskeseddel var også fyldt med tøj derfra. Mit første tøj derfra var V3 define tights, de er stadig en stor favorit hos mig. Men mit absolut favorit tøj er dog Famme extended sports bra med de fedeste detaljer på ryggen så den rigtig kan blive vist frem, og Gymone Delight tights med den vildere scrunch der virkelig gør noget godt for bagdelen.


Min hobby er blevet min hverdag

Den dag i dag er jeg så heldig at min hobby er blevet min hverdag. Jeg arbejder nu hos Shapeit og det er jeg så lykkelig over! Det har været den videste rejse i mit liv de sidste par år siden jeg begyndte min livsstilsændring. Jeg er stolt over hvad jeg har formået, efter utallige mislykkedes forsøg på slankekure. Så lykkedes det endelig!
Dette var et lille indblik fra min vægttabs rejse 💜

Tak fordi du gad at læse med! Følg min rejse på min instagram @fitlife_bynini

Nini Jeppesen

Hvad søger du?

Din kurv