Hej alle 👋💕

I dag vil vi gerne fortælle jer en motiverende historie om Neriah og hendes historie med løb. Måske du kan få lidt inspiration til at komme i gang med at løbe i det nye år.

“Jeg har aldrig været vild med at løbe, men nu har jeg opbygget en kærlighed for det. I starten af december 2022 fortalte en af mine venner mig at han havde besluttet sig for at løbe et halvmaraton den 15. januar 2023. Gerne på under 2. timer. Vi styrketræner begge meget i fitness, men han mente at det var på tide at få pulsen max op, og det kan løb jo.

Jeg besluttede mig for at hoppe med på den udfordring, da jeg på mange måder så mig selv i samme situation. Løb har aldrig været min stærke side. Indimellem har jeg haft løbeprojekter til Idræt, da jeg gik i skole. Jeg kunne godt lide at løbe kort og hurtigt, men jeg kunne blive helt forpustet bare ved tanken om at løbe mere end 4-5km. Før jeg besluttede mig for at træne op til et halvt maraton, så havde jeg faktisk aldrig løbet mere end 5. km i streg før, så 21. km lød enormt voldsomt. ja faktisk umuligt. Men jeg kan godt lide at udfordre mig selv. Det er jo sådan man udvikler sig, og jeg vidste at det her ville være rigtig godt for mig.

 

Shop looket

Sold out
Sold out
Sold out

I dag har vi den 4. januar og jeg er i fuld gang med at træne op til halvmaratonet den 15. januar, hvor planen er at jeg skal løbe rundt om Lyngby Sø 3-4 gange. I starten var det hårdt at løbe. Meget hårdt. For jeg skulle vænne min krop til noget, som den ikke var vant til. Men det fede ved løb er, at man virkelig får svedt igennem. Især når man ikke er vant til det. Jeg ser det som en måde at få renset systemet ud på. Man har det simpelthen så godt i kroppen bagefter. 🤩

Den største åbenbaring jeg har fået i forbindelse med at skulle træne op, og presse mig selv mere og mere er, at 95% af at løbe, er en mental ting. Jeg tror mange mennesker får bildt sig selv ind, at de ikke kan lide at løbe eller, at de ikke duer til det. Og når de så endelig løber, så er de så fokuserede på deres tanker om, hvor hårdt det er.

Jeg har fundet ud af, at dine handlinger er udfaldet af dine tanker. Så hvis du siger til dig selv at det er hårdt, at du ikke kan og at du hellere må stoppe op, så er det også det, som du kommer til at gøre. Det jeg gør i stedet er, at jeg prøver at fjerne mig fra mine tanker. Her kan meditation også være et godt værktøj. Desuden er det vigtigt at beslutte sig for inden turen, hvor langt man har tænkt sig at løbe. Og så også gøre det, som man sætter sig for. Hvis jeg er ude og løbe, og jeg får en tanke som fx. “Det er hårdt. Jeg burde stoppe og gå lidt”, så observerer jeg den, men lader den så slippe væk igen. For hvis jeg har sagt til mig selv inden at jeg vil løbe 12. km uden stop, så gør jeg det også. Selv om det er hårdt.

I dag løber jeg sjældent mindre end 10. km, og jeg glæder mig til alle mine løbeture! Også selvom det er mørkt og koldt udenfor i øjeblikket. Jeg ser frem til den 15. januar. Det bliver selvfølgelig hårdt, men det at det er hårdt, gør også, at det bliver en endnu større sejre at gennemføre. Du kan meget mere end du tror. Det har jeg fundet ud af den sidste månedstid. 🏃‍♀️👌

 


Find dine nye løbesko her

Sold out

Sold out

Sold out

3. grunde til at komme i gang med at løbe 🏃‍♀️

Bedre søvn

Løb og motion er med til at gøre kroppen træt,så du lettere falder i søvn om aftenen.

Reducerer stress

Når du løber regelmæssigt, så mindsker du produktionen af kortisol (stresshormonet).

Kaloriedræber

Løb er en af de mest effektive sportsgrne til at forbrænde en hulens masse kalorier!


Shop tilbehør

.

.

Text

Running essentials

Check out these compression socks

Text


SHOP BESTSELLER LØBEPRODUKTER

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

SHOP BESTSELLERS FRA 2XU

Sold out

Sold out

.

Sold out

.

Se hvad kunderne siger

Det gik hurtigt og smidigt

Det gik hurtigt og smidigt. Reklamation processen virker også til at køre.

Super hurtig levering og ombytning.
Meget professionelt mht ombytning og merkøb i sammen ekspedition.
Jeg har aldrig oplevet et firma der kunne håndtere en ombytning samt et ekstra køb i samme ordre.
Bukserne sidder perfekt (når man altså selv husker hvilken str. man er ;-))

Rigtig Go service

Rigtig Go service , hurtig lev , fornuftige priser ,og kvalitets varer

Hvad søger du?

Din kurv