MØD VORES MODEL SASCHA

Sascha er tidligere butiksarbejder hos Shapeit. Nu er hun med på fotoshoots som model. Det kan være at du kan kende hende fra hjemmesiden?HVEM ER JEG?

Hej mit navn er Sascha, og jeg har fået mulighed for at dele
lidt om min relation til Shapeit og lidt om mig selv.

Jeg har arbejdet sammen med Shapeit siden 2021, hvor jeg startede som salgsassistent i den daværende butik i Rødovre Centeret. Så begyndte jeg at hjælpe til med at være med på content og live - som var vildt sjovt.
Derefter blev jeg en del af produktmodel teamet, og har været
med på shoot lige siden. Det er altid hyggeligt og dejligt at
møde nye mennesker på shoot.

"Stor interesse for træning og sundhed. Jeg elsker at kombinere min uddannelse med min hobby".


Personlig træner og klinisk diætist

Jeg er uddannet personlig træner i 2019 og har arbejdet med både styrketræning på hold og individuelle forløb, samt bootcamps for kvinder.
Lige nu er jeg på 6.semester som klinisk diætist, som jeg læser på KP i København. Det er en retning af professions bachelor i ernæring og sundhed, hvor jeg var heldig at komme ind på.
På denne uddannelse lærer man om diætprincipper for forskellige målgrupper, ernæringsterapi til særligt svækkede patienter, vejledningsmetoder samt behandling af patienter på hospitalerne. Man lærer også hvordan man håndtere svære samtaler og vejleder bedst muligt. Generelt på uddannelse får man en masse viden om ernærings påvirkning på kroppen, træning, og livsstilssygdomme.
Jeg har været så heldig at få klinikplads i Psykoterapeutisk ambulatorium for Spiseforstyrrelser, hvor jeg lærer at behandle patienter med anoreksi, bulimi og BED.

 

Udover studiet, arbejder jeg også som rådgiver for foreningen Spiseforstyrrelse og selvskade. Det kan være hårdt til tider, men giver utroligt meget da der virkelig er mange, specielt unge mennesker der har brug for hjælp.
Jeg håber at dette lille skriv kunne give lidt indsigt i min relation til shapeit og min interesse
Mine favoritter

Mine yndlings tights til dato er Vitality fra Gymone! De er simpelthen SÅ bløde, og vildt behagelige at have på.

Desuden er jeg helt pjattet med Excite toppen fra Gymone og stay bh'en er også super flot!

Shop Saschas favoritter her

Vil du også være model?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil med os på fotoshoot! Vi elsker at bruge vores kunder som modeller til at vise vores tøj frem. Er du interesseret, så hop ind og følg os på Instagram og send os en DM. Vi tager løbende fat i dem vi har brug for.


Hvad søger du?

Din kurv