Ruten til Marathon 🏃‍♀️

Havde du spurgt mig for 4 år siden om jeg nogensinde skulle løbe et maraton havde jeg grint nervøst og sagt, at det kun er noget folk, der ikke er helt normale i hovedet gør. Den overbevisning blev jeg dog nødt til at ændre, da min moster gav mig en billet til Kbh maraton 2023 i 20 års fødselsdagsgave. For hvis der er en ting jeg ikke er, så er det en ”quiter” og hvis der er en ting jeg elsker, så er det at udfordre mig selv. Så selvom ideen om at løbe 42,195 kilometer syntes skræmmende og næsten uoverkommelig, kunne jeg ikke modstå fristelsen til at tage imod udfordringen. Fast forward til 14 maj 2023 kl. 14:21, hvor løb jeg over målstregen og hermed havde gennemført mit første maraton. Det var et øjeblik med ubeskrivelig lettelse, glæde og ekstremt ømme ben. Men hvordan går man egentlig fra at være fuldt overbevist om, at man aldrig ville kunne gennemføre et maraton til så at gøre det og elske (næsten) hvert sekund af det? 😲

Se, det jo et rigtig godt spørgsmål – og for at svare på det kræver det, at vi går fire år tilbage i tiden til marts 2020. Ser du, jeg har ikke altid været en ”løber”, men da træningscentrene lukkede, blev jeg tvunget til at finde en alternativ måde at træne på. På daværende tidspunkt var mit absolut værste mareridt at løbe. 3 km og jeg var fuldstændig færdig. Men her var jeg uden min normale træningsrutine, så det var bare at tage løbeskoene på og håbe på det bedste. Den dag, jeg besluttede mig for at løbe, var det noget i mig, der ændrede sig. Pludselig var det som om, at de normale 3 km ikke var tilfredsstillende nok. Jeg ville udfordre mine grænser – og 57 minutter og ca. 10 vabler senere havde jeg netop gennemført min absolut længste løbetur nogensinde: 10 km. Det var en milepæl for mig, ikke kun i forhold til min fysiske form, men også mentalt. Jeg havde bevist for mig selv, at jeg var stærkere, end jeg troede, og at jeg var i stand til at overvinde mine egne begrænsninger.

 

 

Du tænker måske ”Øhm, hvorfor fortæller du mig om en løbetur, som skete 3 år før du løb maraton” og til det har jeg bare at sige, at det fordi den ene løbetur lærte mig en utrolig vigtig lektie:  
”Whether you believe you can or you can’t – you’re right”
Den dag jeg begav mig ud på min første 10 km, vidste jeg jo inderst inde, at jeg godt kunne. Det var kun fordi jeg hele mit liv havde sagt ”Jeg er ikke en løber”, at jeg aldrig før havde overvejet om det var muligt for mig. Den dag lærte jeg, at alt egentlig kommer ned til, hvorvidt du tror på dig selv eller ej.
Og det er netop dette jeg tog med mig, da jeg på min 20-års fødselsdag tænkte ”Fuck, kan jeg virkelig løbe en maraton”. Jeg havde bevist for mig selv før, at jeg mine grænser er kun der, hvor jeg selv sætter dem, så da jeg accepterede min gave, satte jeg netop en ny grænse i mit hoved for, hvad der var muligt - og det var et maraton.

 

Jeg ville ønske, at jeg nu kunne sige, at maratontræningen herefter gik som smurt, at jeg elskede hvert et sekund af, og at jeg aldrig tænkte ”Hvorfor fanden er det egentlig jeg gør det her”. Dog er det ikke helt tilfældet. Derimod var det rimelig meget det omvendte, når jeg vågnede en regnfuld søndag morgen og vidste, at i dag skulle jeg løbe søde små 25 km… alene… i regnen. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg havde lyst til at kaste håndklædet i ringen og ikke se mig tilbage. Men jeg gjorde det ikke. For hver gang jeg fik den tanke, så var næste tanke ”Ja Mille, det her er ikke den fedeste måde at bruge sin søndag, men hvad vil du helst: stoppe nu og vide, at du lod din komfortzone vinde eller vil du bide det i dig, tage dine løbesko på og bevise overfor dig selv, at du kan meget mere end du tror”. Jeg forstår nu, at træningen og det at fuldføre et maraton handlede om meget mere end bare at træne min krop. Det handlede om at træne min viljestyrke, min mentale udholdenhed og lære at tro på, at jeg kan overvinde enhver udfordring, der kommer min vej.

 

Jeg håber, at min historie kan være med til at inspirere og motivere dig til at gå efter dine drømme og turde kaste dig ud i de ting, der virker umulige. Du kan meget mere end du tror – og husk, at I sidste ende er det ikke destinationen, der definerer os, men rejsen og de valg, vi træffer undervejs.

 

Shop Milles outfit her 👇


Find dine nye løbesko her


3. grunde til at komme i gang med at løbe 🏃‍♀️

Bedre søvn

Løb og motion er med til at gøre kroppen træt,så du lettere falder i søvn om aftenen.

Reducerer stress

Når du løber regelmæssigt, så mindsker du produktionen af kortisol (stresshormonet).

Kaloriedræber

Løb er en af de mest effektive sportsgrne til at forbrænde en hulens masse kalorier!


Shop tilbehør

.

Text

.


SHOP BESTSELLER LØBEPRODUKTER

Se hvad kunderne siger

Det gik hurtigt og smidigt

Det gik hurtigt og smidigt. Reklamation processen virker også til at køre.

Super hurtig levering og ombytning.
Meget professionelt mht ombytning og merkøb i sammen ekspedition.
Jeg har aldrig oplevet et firma der kunne håndtere en ombytning samt et ekstra køb i samme ordre.
Bukserne sidder perfekt (når man altså selv husker hvilken str. man er ;-))

Rigtig Go service

Rigtig Go service , hurtig lev , fornuftige priser ,og kvalitets varer

Hvad søger du?

Din kurv