Fitnesscentrene er lukket, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan holde formen ved lige! Trænger du til gode råd eller et motivationsboost omkring løb i disse udfordrende tider? Så læs med her!

Vores løbeambassadører har også udvalgt deres løbefavoritter fra Shapeit, så du kan blive inspireret til hvilke styles, du kan bruge til din løbetræning.


DET FØRSTE STEP

Først og fremmest er det en rigtig god idé at sætte et mål, når du starter ud med at løbe. Herefter kan du lægge en plan, for hvordan du når dit mål. Når du har planlagt dit løbeprogram, kan det være mere overskueligt at komme afsted, og du skal dermed ikke tænke over hvilke dage og hvor langt du skal løbe.

Som begynderløber er det vigtigt at starte stille og roligt op. Ved at øge distancen på dine ture stille og roligt, mindsker du også risikoen for at udvikle skader. Hvis man først har fået en skade, er der måske brug for at skære ned på træningen eller holde helt pause, og dermed kan der være risiko for at skulle starte helt forfra med din løbetræning.

Det kan være en super god idé at finde en løbemakker. Ved at løbe sammen med en ven eller veninde, kan i altid holde hinanden motiveret, og det kan dermed være nemmere at overholde jeres løbeprogram.

Nu er det tid til at komme afsted! Her er det vigtigt at klæde dig i noget tøj som både forbedrer din præstation, samtidig med at du føler dig godt tilpas!Mød vores løbeeksperter

"2XU tights er ekstra gode til løb, fordi det er nogle tights, hvori der er kompression og god støtte. Vi har aldrig oplevet nogle tights med så meget kompression i, som dem fra 2XU. På shapeit.dk er der kommet et super godt løbeudvalg. Det er blevet muligt at få fingrene i nogle rigtig gode løbebukser - også finder der jo også utallige lækre trøjer og jakke, som kan benyttes til løb."

Stine & Sofie

@lobeveninder

"Med 2XU tightsene har jeg fået et par velsiddende tights, som oven i købet har kompressions teknologi i sig, som fremmer min præsentation under løb. Derfor vil jeg klart anbefale dem. De bliver hvor de skal og gavner mit løb. Personligt er jeg glad for Shapeits store udvalg. Jeg behøver ikke at skulle på flere hjemmesider, uanset om det er til løb, yoga eller hverdag."

Kirstine

@kirstine.tri

"Shapeit har et utal af lækre styles! Sidst har jeg afprøvet deres 2XU mid-rise løbetights, som er med kompression og som har eminent pasform, bevægelighed og åndbarhed. Alt sammen egenskaber, som er afgørende for et godt træningspas. Shapeit har et kæmpe udvalg, også til løb! Alt fra kompressionssleves til fede løbejakker "

Malou Maria

@_maloumaria


UDVALGTE PRODUKTER TIL LØB

Når du skal afsted på din første løbetur, er det utroligt vigtigt du finder det rigtige outfit! Det er vigtigt at finde tøj som både forbedrer din præstation, fremmer restitution og samtidig føler dig rigtig godt tilpas.

Shapeit har en masse tøj som passer perfekt til dig som vil begynde med løbetræning!

Især vores kompressions løbetights fra 2XU er velegnede, da de har en gradueret kompression, der øger blodtilførslen, hvilket også forbedrer din præstation.

 

Tekst

Sold out

Tekst

Sold out

Tekst

Sold out

Tekst

Sold out

Vi håber du fik motivation til at begynde din løbetræning!

Husk løb handler om meget andet end at forbrænde kalorier. Løb hjælper også med at øge fokus, få energi og mere overskud i hverdagen. Få kroppen i bevægelse - den vil elske dig for det!

 

Hvad søger du?

Din kurv