Det er næsten jul🎄

00
:
00
:
00
:
00

Her får du inspiration til den perfekte julegave til hende du holder af. Hvad skal din mor, veninde, søster, hustru eller kæreste have? Vi har samlet vores favorit produkter, som helt sikkert vil være et hit under juletræet!

Alle julegaver kan byttes t.o.m d. 10. januar, og vi har altid gratis fragt og gratis ombytning.

Rigtig god juleshopping!🎄


Til den modebevidste

Gaven til hende der bevidst om hvad der er på mode lige nu. Det er ikke svært at undgå at se, hvor moderne Cargo pants er blevet! Vi har derfor lancereret vores helt egne Cargo pants fra Embrace.
3 super flotte farver, som passer ind i enhvers garderobe. Super lækkert materiale og den lækreste pasform.


Sold out

Sold out

Sold out

Til hende der sætter pris på et par gode tights

Vitality tights er lynhurtigt blevet en af vores bestsellers fra Gymone. Det simple design kombineret med det lækre materiale og gode kvalitet gør at disse tights er nogle af de lækretse tights du kan få.


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Til hende der elsker farverigt træningstøj

Nogle går ALL IN på sort, imens andre er vilde med farverigt tøj! Heldigvis har vi begge dele. Hummels populære kollektion "Clea" har en masse fede farverige styles. Så er du ude efter en gave til hende der elsker farver, så kig med her.


Sold out

Sold out

Sold out

Til den praktiske

De perfekte tights til den praktiske kvinde. Vi har en masse lækre tights med lommer. Perfekte til træning, men også super perfekte til hverdagsbrug! Der er både plads til din telefon og nøgler.

Anmeldelse af Gymone Future Pocket tights

Anmeldelse af Better Bodies High Waist Tights

Anmeldelse af Hummel Chipo tights


Sold out

Sold out

Sold out

Til hende der elsker nye sko

Gaven behøver bestemt ikke være blød. Vi har et stort udvalg af fede sko fra Hummel. Træningssko, klipklapper og hverdagsko kan du finde på hjemmesiden. Vores bestseller sko er helt klart disse på billedet fra Hummel som hedder Legend Breather.

Sold out

Sold out

Sold out

Til hende der elsker et træningssæt

Den perfekte cropped long sleeve er endelig landet! Agility crop long sleeve er en langærmet crop top, som passer perfekt til alle former for træning. Det bløde materiale er ekstremt strækbart, hvilket giver dig fri bevægelighed under hele din træning. Den ribbede kant i bunden af ærmerne sørger for at toppen bliver siddende hvor den skal. Denne cropped long sleeve er almindelig i størrelsen, vi anbefaler derfor at du vælger den størrelse du plejer at bruge. Modellen på billedet bruger str. S.

Sold out

Sold out

Sold out

For hende, der elsker flotte farver

Endelig er de her! Seamless scrunch tightsne fra Hummel er lavet i det lækreste bløde seamless materiale og med scrunch effekten på numsen er du sikret et par tights der både former og fremhæver din bagdel. Tightsne er højtaljet med en ribbet kant i taljen, som sørger for at tightsne bliver siddende hvor de skal. Lulu tightsne er almindelige i størrelse, vi anbefaler derfor at du vælger den størrelse du plejer at bruge.

Sold out

Sold out

Sold out

For hende, der elsker noget unik

Disse lækre Shape Seamless er vores helt egen limited edition model fra Hummel. Tightsne er lavet i et blødt materiale med massere af stræk, som gør dem super behagelige at have på. Ned langs benet ses de klassiske Hummel vinkler, samt tightsene har en dejlig høj talje. Bag på taljebåndet findes en lille trekant, som er designet til at forme din numse på fineste vis. Tightsene er lidt store i størrelsen, vi anbefaler derfor at du vælger den mindste størrelse, hvis du ligger mellem to størrelser.

Sold out

Sold out

For hende, hvis hun elsker Freddy-bukser

Freddy WR.UP® er et Italiensk mærke også kendt som numse bukser som hjælper med at fremhæve dine former på en flot og naturlig måde. Freddy WR.UP® passer til alle uanset om du er toptrænet eller ikke. Freddy WR.UP® har også en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt. Et individuelt silikonebånd giver facon og former taljen mens bukserne holdes oppe og på plads. Stof af høj kvalitet med det helt rigtige stretch indhold kombineret med paneler med strategisk placering, som udglatter og former hofter og lår. Bukserne er helt normale i størrelserne, så vi anbefaler at du vælger samme størrelse som du bruger normalt.

Sold out

Sold out

Sold out

For her elsker den kvalitet

De helt nye Excel Seamless Scrunch leggings er endelig lanceret og du har nu muligheden for, at få fingrene i dem. Tightsne har alt hvad du går og drømmer om. De har en høj talje, som gør at tightsne bliver siddende hvor de skal under hele din træning. Scrunch effekt, samt skygger under ballerne som fremhæver din bagdel på bedste vis. Tighstne er ligeledes lavet i svedtranporterende seamless materiale. Tightsne er normale i størrelsen og vi anbefaler den størrelse du normalt bruger.

Sold out

Sold out

Sold out

Hvis du sidder og føler du godt kunne bruge lidt mere hjælp og vejledning så kontakt endelig vores kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe på mail info@shapeit.dk eller telefon +45 88 34 15 00.

Vi har altid gratis fragt og ombytning hos os, så er størrelsen ikke den rigtige sender vi en ny på vores regning. Så det bare om at komme i gang med juleshoppingen med det samme.

Alle julegaver kan byttes t.o.m d. 10. januar.


Hvad søger du?

Din kurv