• Gratis fragt

  Og hurtig levering
 • Nem retur

  Returlabel i pakken
 • Gratis ombytning

  Vi betaler fragten
 • Bedste kundeservice

  Ring til os: +45 88 34 15 00
 • ÅRETS JULEGAVE HIT

  Få inspiration til at finde den perfekte julegave til hende. Hvad skal din mor, veninde, hustru eller kæreste have? Vi har samlet vores favorit produkter, som helt sikkert vil være et hit under juletræet!

  Vi har uddybet de forskellige produkters egenskaber, og hvorfor de netop er det perfekte julegave hit!

  Alle julegaver kan byttes t.o.m d. 10. januar, og vi har altid gratis fragt og gratis ombytning. Rigtig god juleshopping!

   

  Disse lækre og funktionelle tights fra vores eget mærke GymOne, vil helt sikkert være et hit under juletræet! Disse trænings tights kommer i 3 lækre farver; grå, mørk blå og sort og har en lomme på hvert lår, så du kan have din telefon og vigtigste ejendele på dig. Materiale på tightsene er glat og føles lækkert mod huden.

  SHOP GYMONE TIGHTS

  Sold out

  Sold out

  Sold out

   

  Embrace high waist jeans er lavet i kvalitets ISKO™ denim stof. Stoffet er revolutionerende med fire-vejs stretch med en speciel vævet teknik, der giver komfort, kvalitet og allround bevægelsesfrihed. Designet gør at de fremhæver dine former på bedste vis, og så sidder de bare som en drøm.

  SHOP EMBRACE HIGH WAIST JEANS

  Sold out

  Sold out

  Sold out

   

  Gymone Shape lift tights er et par helt unikke tights, der kan lidt ekstra! Den høje ribbet talje, holder tightsne på plads under hele træningen og ned langs benene finder du en masse lækre detaljer der virkelig fremhæver dine ben og former. Tightsne har en diskret push up effekt på numsen, der giver et lille løft, hvilket gør dem perfekte til alle former for træning. Shape lift tights er produceret i europa og fibrene der er anvendt er bæredygtige.

  SHOP GYMONE SHAPE LIFT TIGHTS

  Sold out

  Sold out

  Sold out

   

  Cropped t-shirt fra Hummel i et loosefit-design. På fronten af toppen er der Hummel skrift i en mørk rosa farve samt et lille rødt Hummel logo på venstre side. Den er utrolig let i materialet, da den er fremstillet af 100% bomuld. Den er derfor perfekt til alle former for høj intensitetstræning eller blot til hverdag.

  SHOP HUMMEL LEGACY T-SHIRT

  Sold out

  Sold out

  Sold out

   

  Clea tightsne fra Hummel er uden tvivl en bestseller og vi forstår godt hvorfor. Tightsne er lavet i et blødt og strækbart materiale, der gør dem super behagelige at have på. Ned langs siden på benet finder du de ikoniske Hummel vinkler og selvom denne nye model hedder mid waist, har den stadig god højde på taljen.

  SHOP HUMMEL CLEA MID WAIST TIGHTS  

  Sold out

  Sold out

  Sold out

   

  Vi har fremstillet en 'Zensationel' trænings tank top af det blødeste materiale ud fra jeres ønsker og vores mange års erfaring inden for branchen. Toppen giver dig fri bevægelighed og maksimal komfort, så du er kampklar til din næste træning. Toppen har et enkelt, lækkert design så den passer til det meste i garderoben og udtagelige puder, så du selv kan vælge om du vil bruge toppen med eller uden BH. Yderligere kan du også selv justere tank toppens stropper, så den sidder perfekt.

  SHOP GYMONE ZEN TANK

  Sold out

  Sold out

  Sold out

   

  WR.UP® teknologien er et resultat af omfattende forskning. Teknologien består af en kombination af materialer, sømme og specielle silikonemembraner, som bidrager til at forme bagdel, talje og give dig den perfekte krop. Emana stoffet er utroligt blødt og lækkert men også super strækbart og elatisk. Udover numsen bliver pænt formet er den høje talje også med til at holde maven god ind.

  FREDDY WR.UP® HIGH WAIST EMANA

  Sold out

  Sold out

  Sold out

  Hvis du sidder og føler du godt kunne bruge lidt mere hjælp og vejledning så kontakt endelig vores kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe på mail info@shapeit.dk eller telefon +45 88 34 15 00.

  Vi har altid gratis fragt og ombytning hos os, så er størrelsen ikke den rigtige sender vi en ny på vores regning. Så det bare om at komme i gang med juleshoppingen med det samme.

  Alle julegaver kan byttes t.o.m d. 10. januar.