FIND DIN INSPIRATION
HOS SHAPEIT.DK  

VEJEN MOD DE SIDSTE KILO

Hos Shapeit.dk har vi et samarbejde med online coach og sundhedsekspert - Camille Wagner og hendes klient Camilla.

Camilla har døjet med at smide de sidste kilo efter 2 graviditeter, og har prøvet med utallige methoder og kure, men uden success. Men har hun endelig fundet vejen til success med hjælp fra Camille Wagner. Læs vores Camilla's histoire her


SUKKERFRI BAGNING!

Vi har testet nogle af bodylabs produkter & WOW hvor smager de bare lækkert! Se mere her og find lækre opskrifter på pandekager og vafler!


CECILIE: MIT LIV UNDER CORONA?

Små børn, isolation, skole, arbejde og træning - ja, hvordan får Cecilie det til at hænge sammen? Læs her om Cecilies hverdag og hvordan hun kommer igennem corana krisen med træning når man også har familie og arbejde med skal se til.


SUND JUL?

Emilie elsker julen og derfor har hun lavet den perfekte opskrift på hvordan du stadig kan nyde julen og dens godter, og stadig holde dig igang med træning. Læs mere for at finde gode råd og fif til at komme igennem jule måneden på en god måde.


FÅ EN GRATIS FOODIE OG BOOTY BOG!

Download vores opskriftsbog og trænings vejledning som vi har lavet i samarbejde med Camilla Wagner
Inspiration til din helt normale hverdag, hvor du måske gerne vil leve lidt sundere under nogle realistiske rammer. Find lækre opskrifter og trænings vejledning her.


KEND DINE FREDDY WR.UP

Er du i tvivl om, hvad forskellen på de forskellige Freddy WR.UP modeller er? Så er du ikke den eneste. Læs med her og find lige præcis den model der passer bedst til dig og din krop!


JEANETTE HAR KÆMPET SIN KAMP MOD KILOENE NU DELER HUN SINE RÅD OG OPSKRIFTER MED DIG

Jeanette Koch Andersen er vores nye ambassadør og har en vild historie bag sig. Hun har nemlig tabt sig 50 kilo.

Hun er kostvejleder og elsker at dele ud af sin egen erfaring og professionelle viden indenfor kost og vægttab. I dette indlæg vil du finde en masse inspiration og ikke mindst 9 lækre opskrifter. God fornøjelse.


ATLET OG FITNESS-INFLUENCER ANNE SOPHIE GIVER GODE RÅD

Anne Sophie Helvind er atlet og fitness-influencer og kvinden bag profilen @fitnessbyannesophie med over 38 tusinde følgere.

Vi har spurgt hende, ligesom tusinde andre, om hun kan give nogle hurtige tips til at komme i sommerform. Svaret overraskede os. Læs med og få alle svarene.


LÆS HELENA'S PERSONLIGE OG ÆRLIGE HISTORIE

Læs Helena Sant'Annas personlige og ærlige historie og få hendes gode råd som kan bruges af både dig som ønsker et vægttab, eller dig som ønsker bedre selvværd. Ofte hænger de to ting nemlig sammen. Helena har tab 25 kilo med sit nye livssyn. Læs den fantastiske historie her.


GRATIS TRÆNINGSPROGRAM

En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte programmer, som vil forme din booty og skabe de resultater, du drømmer om! Vi har skabt vores hidtil bedste forløb bygget på andre kvinders erfaring og samlet de allermest effektive øvelser - både til dig, der styrketræner i fitnesscenter, og til dig, der helst vil træne derhjemme. Rigtig god bootybuilding fra Missfit og Shapeit.dk!


FÅ FASTER BALLER DERHJEMME

Har du svært ved at finde tiden til at tage ned i trænings centeret flere gange om ugen? Signe giver dig her 3 super gode øvelser, der kan laves hjemme i stuen. Du bestemmer selv om du vil lave øvelserne med eller uden vores resistance bands.


GODE RÅD TIL TRÆNING I SOMMERVARMEN

Når det er varmt udenfor er det vigtigt at få nok væske. Hvis du samtidig træner i det varme vejr er det endnu vigtigere at holde sig hydreret. Når det er så varmt udenfor som det er nu, så sveder du ekstra meget hvilket er helt naturligt, derfor har kroppen også brug for mere væske end når det er lidt køligere. Dette gælder både ved træning udendørs, men også når du træner indendørs fx. i et fitnesscenter.


OPSKRIFT: CHIA BUDDING

Prøv Ida's hurtige og lækre Chia Budding opskrift. En nem og lækker snack, der både er sund, mættenede og spækket med gode fibre. Ida har været i køkkenet og tryllet en hurtig Chia budding opskrift sammen.


OPSKRIFT: CHOKOLADEKAGE PÅ 5 MIN

Lækker sund chokoladekage på kun 5 min! Kom igang med en sund livstil uden at gå glip af lækkerier. Ida har været i køkkenet og testet denne chokoladekage, den er både lækker og tager kun 5 minutter!


KICKSTART DET NYE ÅR MED EN FLAD MAVE!

Vi har skrevet nogle tips og tricks til hvordan du får en flad mave i det nye år. De 7 gyldne råd, samt 2 mave programmer med 4 øvelser hver, og tilhørende video til hver øvelse. Nem og hurtigt program, og de kan være sikker på en flad mave i det nye år :)


PROTEIN – HVAD OG HVORFOR

Vi ved efterhånden alle sammen hvor vigtigt protein er i forbindelse med træning og Vægttab. Derfor er det godt at få et godt skud protein efter træning eller til mellemmåltid for at holde dig mæt, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra lækkert ud af det? Vi har skruet en nem og lækker opskrift sammen så du kan forkæle dig selv lidt ekstra efter en hård træning


OPSKRIFT: PROTEIN FLUFF

Er du på udkig efter et nemt og hurtigt mellemmåltid? Mættende, fyldt med proteiner og lækker smag?

Så prøv denne protein fluff, super nem at lave, og mætter i lang tid grundet den store volume.


OPSKRIFT: HINDBÆR MANGO SMOOTHIE

Lærke's favorit smoothie! Lækker opskrift på en sund og nærende Smoothie. Med ingredienser fra Women's best og en hurtig tilberedningstid, har du den bedste sunde smoothie og klar til dagens strabadser.  


OPSKRIFT: SUNDE VANILLE VAFLER

Prøv vores sunde vanilje vafler hvis du også elsker vafler. De smager som en drøm og en god måde at leve sundt sammenstidigt med at man får noget lækkert at spise. Nem og hurtig opskrift som hele familien kan nyde.


Hvad søger du?

Din kurv