Derfor skal du vinterbade

Vi kender alle mindst en, som enten selv er vinterbader, eller som overvejer at prøve det af. Men hvorfor egentlig udsætte kroppen for det kolde gys? Det spørgsmål er der mange der stiller sig selv, men for vinterbadere er det simpelt. I denne blog har vi samlet en række gode grunde til at komme en tur i vandet. Også selvom det er martsmåned og sneen ligger over Danmark.

Læs med

 

 

#1 REDUCERER STRESS

Man skulle ikke tro det, men det er sandt. Når du udsætter kroppen for det kolde vand, så sker der en stressreaktion i kroppen. Så ved at træne vejrtrækningen, så træner du også dit nervesystem til at holde kroppen i ro under stressede omstændigheder.

 

#3 BEDRE BLODCIRKULATION OG LAVERE BLODTRYK

Når du hopper i vinterbader, så stiger blodtrykket i kroppen. Det vil sige at du træner den del af nervesystemet til at kontrollere trykket og blodcirkulationen bedre. Dermed opnår du genrelt et lavere blodtryk og en bedre blodcirkulation når du udsætter kroppen for det kodle gys.

 

#2 BEDRE IMUNFORSVAR

Vinterbadning er med til at styrke dit immunforsvar. Kroppen aktiverer stresshormonerne under det kolde gys, som får immunsystemet til at føre flere hvide blodlegemer ud i blodbanerne. Det er den samme reaktion der sker i kroppen når du dyrker motion. Du træner altså kroppen til at blive bedre til at være mere modstandsdygtig overfor infektioner.

 

 

#4 RENERE OG PÆNERE HUD

Du hørte rigtigt. Vinterbadning er faktisk med til at rense din hud. Som tidligere nævnt, så sætter kulden gang i blodcirkulationen, som er med til at rense både dine porer og dine årer.

Shop vinterbade musthaves

Hvis du beslutter dig for at prøve vinterbadning af, så er det vigtigt at have udstyret i orden. Måske du allerede betegner dig selv som vinterbader, men godt kunne bruge noget nyt til at gøre det kolde gys til en bedre oplevelse?

Vi kan lige så godt gøre de svære ting så behagelige som muligt.

Sørg for at have en god badedragt, som du let kan komme ud af igen, når du skal op af vandet. Med mindre du er heldig at have en sauna i nærheden. Desuden er det vigtigt at hoppe i noget rigtig varmt bagefter. Her kunne vores populære Teddy jumpsuit eller Cilla jakken være et godt forslag.

Se alle vinterbade musthaves fra Shapeit.dk nedenfor 💕❄

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out


SHOP JOGGINGBUKSER

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

SHOP VARME TRØJER

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Se hvad kunderne siger

Det gik hurtigt og smidigt

Det gik hurtigt og smidigt. Reklamation processen virker også til at køre.

Super hurtig levering og ombytning.
Meget professionelt mht ombytning og merkøb i sammen ekspedition.
Jeg har aldrig oplevet et firma der kunne håndtere en ombytning samt et ekstra køb i samme ordre.
Bukserne sidder perfekt (når man altså selv husker hvilken str. man er ;-))

Rigtig Go service

Rigtig Go service , hurtig lev , fornuftige priser ,og kvalitets varer

Hvad søger du?

Din kurv