Bootylicious på 3 måneder

En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte programmer, som vil forme din booty og skabe de resultater, du drømmer om! Vi har skabt vores hidtil bedste forløb bygget på andre kvinders erfaring og samlet de allermest effektive øvelser - både til dig, der styrketræner i fitnesscenter, og til dig, der helst vil træne derhjemme. Rigtig god bootybuilding fra Missfit og Shapeit.dk!

3 måneder hjemme eller i fitness!

Styrkeprogram Fitness (1:3) Måned 1

Dette program er det første ud af 3. For optimal effekt skal programmet køres 2-4 gange i ugen de næste 4 uger. Du vil lære helt nye øvelser og lære, hvordan du effektivt rammer ballen. Velkommen til starten på din rejse mod en strammere, flottere og stærkere booty og samtidig udvikle din forståelse for, hvordan du træner din booty optimalt! Rigtig god træning - den vil aldrig blive det samme efter dette pas!

Hjemmeprogram (1:3) Måned 1

Hjertelig velkommen til din første del af trilogien bestående af den mest effektive hjemmetræning til dig, som drømmer om en fastere booty! De næste 3 måneder vil du opleve, hvordan din booty vil tage form, blive rundere og fastere - vi håber du glæder dig! Vi glæder os i hvert fald til at give dig succes hjemme fra dit stuegulv og til at give dig de redskaber, du mangler til at opnå de resultater, som mange andre danske kvinder har opnået ved at træne vores bootybuilding hjemmeprogram. Du vil nok have lidt ondt i bagdelen - på den fede måde, men du vil også få en aha-oplevelse, øge din kondition og mærke progression. Vores program er skabt til at blive brugt 2-4 gange i ugen. Vi ønsker dig en god start og glæder os til at følge din udvikling.

Styrkeprogram Fitness (2:3) Måned 2

Tillykke, du er nu kommet igennem de første 4 uger og er rykket et niveau op. Vi håber du har fået en masse aha-oplevelser og haft dage, hvor du ikke har været i tvivl om hvor dine baller sidder! Men nu er tiden kommet til, at du skal udfordres på ny, stimulere ballerne med nye øvelser og ikke mindst blive dygtigere til at træne. Det andet program i vores trilogi byder på sved og tæsk for din stakkels booty - vi håber, du er klar til at svede dig igennem dette hårde program, du nu skal køre de næste 4 uger, 2-4 gange i ugen.

Hjemmeprogram (2:3) Måned 2

Kæmpe tillykke! Du har klaret de første 4 uger og det første program på din rejse mod en rundere og fastere booty. Vi håber, du har kunnet mærke dine baller og har haft det sjovt med programmet. Men nu skal vi have sparket det hele op til et højere niveau og skruet op for intensiteten. For at du bliver ved med at opleve progression, har du brug for at blive stimuleret og udfordret på nye måder. Det andet program i vores trilogi er sværere og hårdere end det første; men du er også blevet bedre, din forståelse for træningen større og din kondition er øget. Så lad os komme i sving! Held og lykke med dit nye træningsprogram de næste 4 uger, 2-4 gange i ugen.

Styrkeprogram Fitness (3:3) Måned 3

2 måneder er gået, og du er blevet tæsket igennem 2 effektive og benhårde bootyprogrammer. Du har haft ømme baller, og du kan allerede nu se resultatet af dine anstrengelser. Du kan starte med at klappe dig selv i måsen, for du har udfordret dig selv og din krop - det er sindssyg godt gået! Vi håber, du har lært rigtig meget og føler, at din træning er taget til et nyt niveau! Du er jo blevet top hardcore nu, så nu er det vores opgave at udfordre dig endnu mere! Derfor er det tredje og sidste program i vores trilogi skruet helt op i sværhedsgraden. De næste 4 ugers program er hårdt! Men når du er igennem de 4 uger, har din booty, kondition og fedtforbrænding aldrig været bedre, det lover vi dig. Rigtig god bootytræning - du har været igennem 2 måneder nu, så vi ved, at du også vil være benhård i de sidste 4 uger.

Hjemmeprogram (3:3) Måned 3

Vi er nu nået til det sidste program i vores trilogi! Hold da op - vi håber, du har nydt dine træninger derhjemme indtil videre. Det sidste program er selvfølgelig sparket op til højeste niveau og vi har skruet helt op for intensiteten, men vi ved du kan og vil, vi ved at du vil elske det - selvom du sættes på en prøve. Vi håber, du har lært en hel masse indtil videre og har fået de redskaber der skal til for, at du aldrig kommer til at træne ineffektivt i fremtiden. Du er på det sidste trin - kæmpe tillykke og tusind tak! Rigtig god bootybuilding og tillykke med din nye, fine bagdel.

Hvad søger du?

Din kurv