Om Freddy WR.UP®

numse bukser

Freddy WR.UP® er et Italiensk mærke også kendt som numse bukser som hjælper med at fremhæve dine former på en flot og naturlig måde. Freddy WR.UP passer til alle uanset om du er toptrænet eller ikke. Freddy WR.UP har også en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt.

numse bukserSHAPE & FORMENDE EFFEKT
Et individuelt silikonebånd giver facon og former taljen mens bukserne holdes oppe og på plads.Stof af høj kvalitet med det helt rigtige stretch indhold kombineret med paneler med strategisk placering, som udglatter og former hofter og lår.

OPSTRAMMENDE EFFEKT
Specialsyninger definerer ballerne og har en opstrammende og støttende effekt.
1  Det anvendte materiale er en bomuldsjersey, som er blevet udviklet til at sikre en opstrammende effekt og ekstrem elasticitet.
2  Den særlige anatomiske form og de forskellige krumninger i indlægget omkring ballerne giver en formende og opstrammende effekt og løfter ballerne.
3  De anvendte materialer og sømmene får bukserne til at sidde helt til mellem ballerne og skaber en push-up effekt.
4  Individuelt silikonebånd, som forbedrer pasformen i taljen med ekstra formende effekt. Båndet er placeret i linningen.
5  Ultralet silikonemembran, som skaber en formende og opstrammende effekt. Membranen er placeret indvendigt i bukserne, i punktet mellem lår og hofte.

Læs om de forskellige Freddy WR.UP® modeller

WR.UP® Basic er den klassiske Freddy WR.UP® model. Denne model er lavtaljede men er udviklet med en silikone membran i taljen, så bukserne holdes oppe og på plads. Ligeledes er bukserne lavet af en kombination af bomuld og elastan, dette gør at bukserne har en formene effekt og er super komfortable at have på. Freddy WR.UP har også en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt.

Freddy WR.UP® Regular Waist er designet med en 3 cm. højere talje end vores WR.UP basic model. Bukserne er udviklet med en silikone membran i taljen, så bukserne holdes oppe og på plads. Ligeledes er bukserne lavet af en kombination af bomuld og elastan, dette gør at bukserne har en formene effekt og er super komfortable at have på. Freddy WR.UP har også en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt.

WR.UP® Denim modellen har et cowboy look, men er af det samme materiale som vores WR.UP® Basic model. Bukserne er lavet af en kombination af bomuld og elastan, dette gør at bukserne har en formene effekt og er super komfortable at have på. Ligeledes har bukserne en silikone membran i taljen, så bukserne holdes oppe og på plads. Freddy WR.UP har en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt. WR.UP® Denim modellerne findes både i low waist, regular waist og high waist.

WR.UP® 7/8 Petite med ankel-længde har en kortere benlængde end de almindelige WR.UP® modeller. På piger med en højde på 165 cm vil denne model passe i benlængden og til piger over de 165 cm, vil være ankel-længde. WR.UP® 7/8 Petite fås i både Basic og Denim og er i samme materiale som vores andre
modeller.  Bukserne er lavet af en kombination af bomuld og elastan, dette gør at bukserne har en formene effekt og er super komfortable at have på. Ligeledes har bukserne en silikone membran i taljen, så bukserne holdes oppe og på plads. Freddy WR.UP har en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt.

WR.UP® High Waist er den model med højeste talje. Taljen er ca. 12-15 cm højere end vores andre modeller.. WR.UP® High Waist er samme materiale som vores andre WR.UP® modeller. Bukserne er lavet af en kombination af bomuld og elastan, dette gør at bukserne har en formene effekt og er super komfortable at have på. Ligeledes har bukserne en silikone membran i taljen, så bukserne holdes oppe og på plads. Freddy WR.UP har en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt