Gratis Levering

Freddy bukser

Gratis levering og fragt i Danmark 

Gratis levering og fragt i hele Danmark. På hverdage afsender vi din ordre indenfor 24 timer, efter du har afgivet din bestilling. Afgiver du din ordre inden kl. 15.00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag. Vi sender alle vores forsendelser med Post Danmark. Alle vores forsendelser sendes som forsikret pakkepost. Erhvervspakker koster 29,- kr og skal vælges ved checkout / indtastning af leverings adresse. Hvis ikke der er valgt Erhvervspakke, sendes pakken som privat pakke uden omdeling som er gratis.

Sverige, Norge, Færøerne og Grønland

Vi sender til både Sverige, Norge, Færøerne og Grønland. Dog gælder Gratis fragt og ombytning ikke for disse lande.

Post Danmark Freddy bukser
Ved forsendelse via Post Danmark er den forventet leveringstid 1-2 dage. Levering uden omdeling via Post Danmark. Du skal inden 14 dage hente din pakke på et af Post Danmarks udleverings steder. Det kan være på dit lokale posthus, postbutik eller i den nærmeste Døgnboks. Pakken udleveres mod kvittering og fremvisning af sms-, e-mail- eller brevadvisering samt gyldig legitimation.

Hvor er min pakke?
Leveringstiden for standardlevering er 1-2 hverdage, regnet fra første hverdag efter bestillingsdatoen. Pakken kan afhentes hos dit nærmeste posthus, og du får da en sms-avisering til dit registrerede mobilnummer. Du kan spore din pakke på postdanmark.dk ved at søge på kollinummeret som bliver afsendt via mail så snart din ordre er blevet afsendt.

Mangler du din ordrebekræftigelse ?
Hvis du ikke har fået en ordrebekræftelse kort tid efter at du gennemførte din ordre, kan det betyde at en fejl er opstået ved dit køb. Hvis du ikke har modtaget en email efter bestilling, så kontakt os info@shapeit.dk


Retur

Ønsker du ombytning til en anden størrelse/model?
Shapeit.dk tilbyder gratis ombytning på alle ordre med forsendelse i Danmark. Send en e-mail til vores kundeservice info@shapeit.dk med info om hvilket produkt du gerne vil ombytte til, så sørger vi for at fremsende dig en returlabel. Når vi har modtaget din retur vare, sender vi den størrelse/vare som du ønsker.

 • Skulle du fortryde efter ombytning og ønsker at sende din ordre retur samt have pengene tilbage, fratrækker Shapeit.dk alle forsendelse udgifterne som der har været i forbindelse med ombytningen fra det beløb som skal refunderes.
 • Shapeit.dk dækker kun udgifterne ved første ombytning.

30 dages fortrydelsesret
Når du handler hos shapeit.dk har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 29 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, Kan du sende os en mail på info@shapeit.dk og vi vil derefter sende dig et returlabel. Hvis du fortryder tillkommer returporto a 50 kr når du vælger at lave en retur og ikke der ikke er tale om en ombytning.

Returnering

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt evt. track and trace-nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

VIGTIGT

 • Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.
 • VI forventer at varen har samme stand som da vi afsendte den. (Freddy bånd, Indpakning mm.)
 • Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 • Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling. Alle retur pakker skal sendes til nedenstående adresse .
 • Dokumentation for dit køb samt returformular
 • Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.
 • Vi dækker ikke ombytninger eller retur fra Norge, Grønland eller Færøerne

Tilbagebetaling / refusion
Når vi modtager varen, kontrollerer vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

 • du reelt har taget varen i brug,
 • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
 • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
 • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.
 • Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 • Du skal kontakte os inden for ”rimelig tid” Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.
 • Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@shapeit.dk

For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede dig om følgende:

1. Send os en kort beskrivelse af, hvordan skaden eller defekten er opstået. Bemærk venligst, at du bør kontakte vores kundeservice info@shapeit.dk , så snart du opdager defekten.

2. For at dokumentere defekten skal du sammen med beskrivelsen sende 4-5 billeder.

Defekten skal fremgå tydeligt på minimum ét af billederne. Derudover skal du sikre, at dine fotografier viser hele produktet, én gang foran og bagpå (ved sko inkluderes fotografi af sålen).

3. Send billederne pr. e-mail til info@shapeit.dk

4. Oplys venligst hvilket ordrenummer varen er købt på – eller vedlæg kopi af ordrebekræftelse/kvittering

5. Efter vi har modtaget dine billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

I tilfælde af at du skal returnere vare(r) under en reklamationssag, sender shapeit.dk en forudbetalt returlabel som skal benyttes. Hvis du vælger ikke at benytte den forudbetalte returlabel (og dermed står selv for alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen) bedes du sende varerne til:

Shapeit ApS
Hovedgaden 37B
2970 Hørsholm

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

 • Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdelingen.

Du kan læse mere om shapeit.dk’s returbetingelser under Handelsbetingelser.